АВМ рекомендує продукцію «Молокія»

Йогурти та кефір ТМ «Молокія» виготовляються з фермерського молока екстра ґатунку

Компанія «Молокія» розпочала співпрацю з Асоціацією виробників молока України. Це дало можливість налогодити кооперацію з двома найбільшими виробниками молока – фермами Черкаської області «Дзендзелівське» та «Кищенці», а також збільшити обсяги виробництва.
Відтепер йогурти та кефір ТМ «Молокія» виготовляються саме з цього фермерського молока екстра ґатунку.

Це перша в історії України кооперація між виробником молока та виробником кінцевого продукту. Подібну концепцію вже давно використовують у країнах Західної Європи, Новій Зеландії і частково у США, коли виробники молока є власниками переробних підприємств і відповідають за кінцевий продукт. Відтак, постачальники отримають гарантії, що в них викуповують вироблений обсяг молока, а також частину прибутку від проданої з даного молока продукції.

Компанія «Молокія», в свою чергу,  отримуватиме стабільні об’єми найякіснішого молока, яке зараз є в Україні та можливість виготовляти більші обсяги продукції, з  подальшою перспективою виходу на європейський ринок.

Для споживачів маркування на упаковці «АВМ рекомендує» - це додаткова гарантія високої якості та безпечності продукції.