Молокія – титульний спонсор 3rd Molokiya Lviv Half Marathon

Запрошуємо на найбільшу бігову подію Львова

Компанія «Молокія» стала титульним спонсором найбільшоъ бігової події у Львові -  півмарафону 3rd Molokiya Lviv Half Marathon, який відбудеться 10 червня.

«Розвиток гарної події можливий за умов успішної колаборації бізнесу, громадськості та державних установ, це наша модель синергії. Сьогодні ми підписуємо контракт з ТМ «Молокія» на титульне спонсорство Львівського півмарафону, що для цієї події є історично важливим кроком. 2 місяці тому ми відвідали виробництво Тернопільського молокозаводу, познайомилися з командою і я особисто був дуже натхненний. В першу чергу, кількістю задіяних молодих фахівців та їх ставленням до виробничого процесу, їх увагою до всіх без винятку етапів випуску продукції - від технологічної обробки до підбору упаковки. Цінності компанії «Молокія» збігаються з цінностями, яких дотримується команда Run Ukraine - що дає ту синергію, яка дозволить зробити Львівський півмарафон одним з кращих регіональних бігових подій України” - коментує генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Підтримуючи спортивні заходи у різних містах України, «Молокія» допомагає формувати здорове суспільство через здорові продукти харчування.

«Своєю участю хочемо показати, що займатись спортом не лише корисно, це насамперед цікаво й весело, а здоров’я - це особиста перемога кожного з нас. Ми соціально орієнтована компанія, завдяки таким заходам маємо можливість донести важливість спорту та здорового харчування, адже мета у нас одна -  зробити внесок у Ваше здорове майбутнє!» - зазначає голова правління компанії «Молокія» Солтис Віктор Петрович.

Компанія «Молокія» та Run Ukraine співрацюють з 2016-го року, коли у Львові відбувся перший півмарафон. За два роки проведення забігу участь у ньому взяли близько 4000 тисяч професійних бігунів та спортсменів-аматорів з різних країн світу. Крім того, тисячі вболівальників долучилися до бігового руху в Львові.