У Львові презентували 3rd Molokiya Lviv Half Marathon

3rd Molokiya Lviv Half Marathon отримав найвищу оцінку - 5 зірок від Європейської легкоатлетичної асоціації

10 травня у Львові відбулась презентація третього за ліком Львівського міжнародного півмарафону - 3rd Molokiya Lviv Half Marathon, який відбудеться 10 червня. Цього року захід стане одним з наймасовіших півмарафонів країни, адже у ньому візьме участь майже 3000 тисячі бігунів: як любителів, так і професійних спортсменів не лише з України, а й інших країн.

«Цього року найбільший півмарафон Західної України зазнав невеликих змін. По-перше, Run Ukraine підписали угоду про титульне спонсорство з компанією «Молокія» По-друге, Львівський півмарафон пройде влітку, по-третє, ми чекаємо на більшу кількість учасників, у тому числі, й іноземців, у порівнянні з минулорічним заходом. Вже 10 червня ми чекаємо усіх любителів бігу біля Оперного театру, щоб пробігтись вулицями міста, а усіх охочих запрошуємо підтримати учасників та насолодитись справжнім спортивним святом»- розповідає Генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Організатори Львівського півмарафону компанія Run Ukraine під час презентації розповіли про цьогорічні дистанції 3rd Molokiya Lviv Half Marathon. Традиційно це індивідуальні забіги: 21,0975 км, 5 км та 2 км, а також естафета 3х5+1х6 Under Armour Relay. А дистанцію у 10 км змінено на естафету 1х10+1х11 HeForShe Lviv Half Marathon Relay.

Призовий фонд 3rd Molokiya Lviv Half Marathon складає  65 500 гривень, що майже на 16 000 гривень більше минулорічного. Нагороджувати будуть абсолютних переможців серед чоловіків та жінок на дистанції 21, 0975 км. Призовий фонд буде розподілений між п’ятьма першими фінішерами серед чоловіків та жінок в абсолютній першості. Грошову винагороду також отримають ті учасники, що посядуть перше, друге і третє місця в семи вікових категоріях серед чоловіків та жінок.

У цьому році 3rd Molokiya Lviv Half Marathon отримав найвищу оцінку -  5 зірок від Європейської легкоатлетичної асоціації. Це найвищий рівень сертифікації та оцінювання, який розроблений провідними фахівцями Європи.